Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

V našom živom adventnom kalendári sme odmeňovali ľudí, ktorí si to zaslúžia! ♥

Sú ľudia, ktorí nemajú čas zapájať sa do súťaží o hodnotné ceny, pretože veľa pracujú. Nie sú verejne známi, ale zaslúžia si pozornosť. My to vieme!

V našom živom adventnom kalendári sme od začiatku decembra až do Vianoc odmeňovali síce neznámych, ale dôležitých ľudí, pretože robia prácu, bez ktorej by náš život nebol taký jednoduchý. Nemuseli vyplniť žiadny formulár, ani poslať SMS. Potešili sme ich „len tak“! Každý z nich, a bolo ich až 24, reprezentoval jedno z mnohých dôležitých a často nedocenených povolaní.

A snáď sme im spríjemnili predvianočné obdobie. Pozrite sa, ako to vyzeralo:

24 dní sme odmeňovali ľudí, bez ktorých by to nebolo ono. 24. decembra sme sa chceli poďakovať všetkým hasičom! Za ich prácu, námahu, ochotu, starostlivosť a lásku! Jednu veselú partiu dobrovoľných hasičov počas ich práce prekvapila aj naša Michaela:

​Náš Bekim si objednal termín na cvičenie u fyzioterapeutky Paťky. Namiesto cvičenia ju však odmenil a otvoril predposledné 23. okienko nášho živého vianočného adventného kalendára.

​Tento rok nám priniesol aj jedno „nové povolanie“, tvz. merača teploty pri vstupe do obchodov, nemocníc, nákupných centier. A jednu „meračku teploty“ v rámci nášho živého vianočného adventného kalendára odmenila 22. decembra aj naša Michaela.

​21. december. Od skorého rána čakal náš Bekim na to, keď v uliciach Pezinka stretne poštára … a naozaj stretol. Usmiatu pani poštárku, ktorá svoju prácu robí už 25 rokov.

​Jeden vlak mal meškanie, ďalší prišiel načas. A túto chvíľu využila naša Michaela, aby aj 20. decembra odmenila človeka, ktorý robí svoju prácu s láskou a bez ktorého by to nebolo ono. Výpravcu vlaku!

​Počas chladného 19. decembrového dňa len tak pracoval na stavbe, keď ho zrazu prekvapila Martina Comisso a odmenila ďalšieho výnimočného človeka v rámci nášho živého vianočného adventného kalendára.

​Bez nich by sme mali okolo seba veľký neporiadok. Bez nich by to rovnako nebolo ono. A preto sme sa v našom živom vianočnom adventom kalendári rozhodli 18. decembra pozdraviť a poďakovať všetkým smetiarom. Jedného prekvapil aj Bekim.

​Z objednávky obeda sa stalo predvianočné prekvapenie. Martina Comisso 17. decembra v rámci živého vianočného adventného kalendára odmenila cyklokuriéra.

​Živý, alebo umelý vianočný stromček? Ktorý máte doma vy? My sme si vybrali živý. A v rámci nášho živého vianočného adventného kalendára sme zároveň 16. decembra odmenili aj jeho predajcu.

Taxikár Roman si myslel, že to bude klasická objednávka. Martina Comisso si ho síce zavolala, ale len preto, aby ho potešila. V rámci nášho živého adventného vianočného kalendára odmenila 15. decembra ďalšieho z vás.

​Od skorého rána, resp. neskorej noci sú hore, aby sme my ráno mali na stole čerstvý chlieb a pečivo. Dnes, 14. decembra, v našom živom vianočnom adventom kalendári pozdravujeme a ďakujeme všetkým pekárom – za ich dobroty a lásku, ktorú do pečenia vkladajú. Jednu pekárku prekvapila v práci aj Adri Špronglová.

​13. decembra ďakujeme za ich prácu všetkým vodičom mestskej hromadnej dopravy. Jedného vodiča električky prekvapila v práci Martina Comisso.

​Milá, zlatá a láskavá. Takto vidia zubárku Betku jej pacienti. A počas jej pracovnej doby ju v rámci nášho živého adventného kalendára 12. decembra prekvapila Adri Špronglová.

​Erik je už 27 rokov policajtom. Na prekvapenia a nečakané situácie je zvyknutý. Naša Martina Comisso ho však poriadne zaskočila a v rámci živého adventného kalendára odmenila 11. decembra ďalšieho významného človeka :-).

​58 rokov robí krajčírku a to, čo jej vyviedol Lukáš Pinček, ešte nezažila :-). V rámci živého adventného kalendára sme 9. decembra odmenili ďalšieho výnimočného človeka. A zároveň pozdravujeme všetky krajčírky a ďakujeme vám za vašu prácu.

​9. decembra sme pozdravovali všetky upratovačky. Upratovačku Janku, ktorá si myslela, že ju čaká klasický pracovný deň, milo prekvapila naša Viki Lancošová.

​8. decembra sme pozdravovali všetky kaderníčky a ďakovali im za ich prácu. Kaderníčku Lucku prekvapil v jej práci Lukáš Pinček.

​7. decembra sme pozdravovali všetkých kuchárov a ďakovali im za všetky dobroty, ktoré dennodenne pripravujú, za ich prácu a námahu. Jednu pani kuchárku v školskej jedálni navštívila aj Viki Lancošová.

​6. decembra sme pozdravovali všetkých čašníkov a ďakovali im za ich prácu a námahu. Jednu čašníčku prekvapil v práci aj Lukáš Pinček.

​5. decembra sme pozdravovali všetkých, ktorí predávajú svoj tovar na trhovisku. Chceme sa vám poďakovať za vašu prácu a námahu. Na bratislavskom trhovisku prekvapila jedného predajcu medu naša Viki Lancošová.

​4. decembra sme pozdravovali a ďakovali všetkým predavačom :-). Jednu predavačku prekvapil aj Lukáš Pinček. Pozrite si nasledujúce video:

​3. decembra sme pozdravovali a ďakovali všetkým zdravotníkom. Zdravotníčku Petru prekvapila na odbernom mieste počas popoludňajšej šichty Viki Lancošová. Pozrite si video 🙂

​2. decembra sme pozdravovali a ďakovali všetkým lekárnikom. Za ich prácu a nasadenie. Lekárničku Veroniku „prepadol“ počas jej pracovnej doby Lukáš Pinček.

​1. decembra sme pozdravovali všetkých učiteľov. Naša Viki Lancošová takto prekvapila jednu konkrétnu pani učiteľku, ktorá učí na bratislavskej základnej škole. Volá sa Ingrid a tomuto povolaniu zasvätila už 32 rokov.

​A čo vy? Komu dnes urobíte pekný deň :-)?

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.