Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Daj si pozor na jazyk a vyhraj pobyt na Slovensku!

Nie je nám jedno, či ste vstali pravou alebo ľavou nohou. Chceme vám totiž spríjemniť každé ráno!

Prihláste sa do našej súťaže „Daj si pozor na jazyk“ cez formulár nižšie a začnite deň s výhrou, ktorá poteší. Dôležité je 30 sekúnd nepovedať slová ÁNO a NIE.

Súťažíme každý pracovný deň po 7-mej.

Od 13. do 17.júla môžete každý deň vyhrať pobyt na Slovensku v regióne Horehronie. Zažite pravú letnú dovolenku na Slovensku a objavte raj v Nízkych Tatrách! Rázovitý kraj v strede Slovenska, Horehronie. Rýdzo slovenské zážitky, malebná krajina, unikátne železnice, nevídané skvosty prírody, útulné chalúpky i luxusné hotely a wellnessy. Spoznajte pravé klenoty Slovenska na Horehroní. Kliknite na horehronie.sk a vyberte si dovolenku snov. Viac na horehronie.sk

V pondelok 13. júla súťažíme o pobyt pre 2 osoby na 2 noci v Pinus apartmánoch na Táloch v hodnote 160,-€. Komplex pozostáva z 5 domčekov, teda celkovo 15 apartmánov, ktoré možno prenajímať samostatne ale aj ako celok. K apartmánom patria altánky, grily a interaktívne prvky detského ihriska. Viac na pinus.sk.

V utorok 14. júla súťažíme o pobyt pre 6 osôb na 2 noci v Chatách Urbanove Sestry v hodnote 300,-€. Chaty Urbanove sestry sú tri chaty stojace nad Čiernym Balogom, obklopené pokojom, tichom a krásnou prírodou. Na prvý pohľad rovnaké, no každá skrýva iný štýl interiéru. Viac nájdete na chatyurbanovesestry.sk.

V stredu 15. júla súťažíme o pobyt v pre 2 osoby na 2 noci Apartmáne Chopok v hodnote 260,-€. Zažite výnimočnú vysokohorskú atmosféru v nových priestranných apartmánoch na južnej strane Chopku v nadmorskej výške 1111 m.n.m. Viac na www.apartmanychopok.sk.

Vo štvrtok 16. júla súťažíme o pobyt pre 4 osoby na 2 noci v Pinus apartmánoch na Táloch v hodnote 220,-€. Jedinečné ubytovanie a relax priamo v srdci Nízkych Tatier. Viac na pinus.sk.

V piatok 17. júla súťažíme o pobyt s raňajkami pre 2 osoby na 2 noci v Kúrii na Táloch v hodnote 124,-€. Tradičná kuchyňa, super ubytovanie v srdci Nízkych Tatier, šport a relax priamo pod Chopkom v štýlovej kolibe Kúria na Táľoch. Viac na www.kurianataloch.sk.

Vyplňte formulár a zapojte sa do súťaže:

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.