Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Krátko po pôrode prišiel KONIEC. Lietali aj FACKY!

Hoci sa zdalo, že Lela a Karlos dávnejšiu neveru prekonali a užívajú si novú etapu, prišiel nečakaný koniec.

Tentokrát však dôvodom ich rozchodu nie je nevera Karlosa, ale Lely. Tá má mať pomer s dobrým kamarátom Karlosa.

Ja nikdy neperiem špinavé prádlo na sociálnych sieťach, ale dnes nemôžem inak. Všade sa objavujú články o tom, ako Vémola zase podvádza,“ začal svoje rozprávanie značne rozrušený zápasník. Na Instagrame uviedol, že jeho partnerka si začala len krátko po pôrode s jeho veľmi dobrým kamarátom.

Je to nechutné samo o sebe, keď je 6 týždňov po pôrode. Ale ešte horšie je, že to bol môj dobrý kamarát. A teraz všade na sociálnych sieťach oni dávajú, že ja som ten neverník, že ju bijem,“ posťažoval sa Karlos.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Bývalého kamaráta označil za nechutné prasa. Zápasník sa však podľa vlastných slov vyhýba bitke, bývalého kamaráta iba zopárkrát prefackal.

Chová sa ako prasa nielen voči mne, ale najmä voči svojej žene, ktorá pred mesiacom porodila. Mala srdcové problémy a ja som jej hľadal doktorov, kým jej muž spal s mojou ženou,“ popísal svoje pocity a dodal, že na neveru svojej partnerky prišiel na základe množstva drahých šperkov, ktoré sa u nej zrazu začali objavovať.

Karlos dokonca uviedol, že šperky kupoval Lelin nový partner z peňazí svojej manželky, ktorá pred časom zdedila veľký obnos peňazí. „Ona ani nevie, že jej manžel utráca jej peniaze za šperky pre Lelu.“

Celé Karlosove vyjadrenie nájdete v tomto videu:

https://www.instagram.com/tv/CYkoRRsh-mz/

Zdroj: instagram

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.