Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Top modelka Bella Hadid priznala plastiku nosa. Keď ju podstúpila, mala menej ako 18 rokov!

Keď sa dala vylepšiť, bola neuveriteľne mladučká!

Bella Hadid je svetoznámou modelkou a najnovšie sa objavila na titulke magazínu Vogue. Počas fotenia poskytla aj rozhovor, v ktorom priznala, čo ju ako mladú trápilo a zároveň potvrdila špekulácie o plastike.

Povedala, že má plastiku nosa a zlepšenie podstúpila, keď mala len 14 rokov! V súčasnosti zákrok ľutuje a keby mohla, ponechala by si nos, ktorý zdedila po svojich predkoch.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Keď priznala jednu plastiku, vynorila sa otázka, či nemá aj ďalšie – fanúšikovia ju podozrievajú z toho, že má výplne. Ľudia si myslia, že mám prerobené celú tvár na základe fotografie, na ktorej som bola spuchnutá. Zaujímalo by ma, či všetci, ktorí to o mne tvrdia, vyzerajú teraz rovnako, ako keď mali trinásť. Nikdy som nepoužívala výplne, a tým to ukončím,“ povedala, čím nepodporila špekulácie.

Navonok krásna, sebavedomá a úspešná modelka sa priznala tiež so smutným tajomstvom. Keď bola mladá, porovnávala sa so svojou sestrou Gigi, ktorá je tiež modelka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Bola som tá škaredšia sestra, bruneta, nebola som tak cool, ako bola Gigi. S týmto všetkým som sa stretávala,“ priznala. Spomínané reči počúvala tak často, až im sama uverila. Pre mladé dievča to muselo byť náročné obdobie, no zdá sa, že je z toho von a je so sebou zmierená.

Zdroj: vogue.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.