Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Známa producentka otvorene o nadváhe. Zrazu prišiel ŠOK!

Wanda Hrycová priznala, že sa roky trápila vlastnými pochybnosťami.

Po dlhých rokoch trápenia však prišiel šok. Wanda si pri pohľade na jedinú fotku uvedomila, že vlastným komplexom dovolila, aby ju v mnohom obmedzovali.

Pamätám si, že komplexy z váhy som začala mať už niekedy v škôlke a celkom určite si ich pamätám v druhej triede na základke. Vždy som závidela spolužiačkam chudé nohy, ploché brucho a trčiace kľúčne kosti, závidela som im, že môžu nosiť minisukne, na ktoré som ja nikdy odvahu nenabrala. Dodnes mám v skrini tuším len jednu sukňu, zato nohavíc asi tridsať,“ napísala Wanda na Instagrame.

Producentka priznala, že do dnešného dňa bojovala s vlastnými predsudkami a strachom. Vo vlastnom tele sa necítila komfortne, pohodlne ani sexy. Zrazu sa však všetko zmenilo.

Prišiel dnešný večer a ja som našla fotky z detstva, puberty, mladosti, aj dospelosti a ako pozerám, tak pozerám, žiadne tučné dievča na nich nikde nevidím… Rozmýšľam, kde sa to v tej mojej hlave vzalo a prečo… Rozmýšľam, prečo sa na seba celý život pozerám takými kritickými očami a či je to len môj problém, alebo to tak majú aj iné ženy.“

Jej príspevok komentovali mnohé ženy. Komentár pridala aj známa fitneska Zora Czoborová, ktorá s Wandou súhlasila.

Áno Vandi. Myslím, že väčšina ženských to tak máme… Každá vidí na sebe svoje nedostatky, svojím merítkom zväčšené. Napadli mi mladé Britsh girls, v mini v crop topoch s pretekajúcimi faldíkmi tancujúce v baroch na stoloch. Tie nemajú problém. Tým sa zrkadlo rozbilo ešte v tej škole,“ napísala.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: instagram

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.