Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Víťazka Česko-Slovenskej SuperStar z roku 2015, Emma Drobná, vydala nový singel a spoločne s ním aj videoklip!

Novinku napísala na ďalekom Havaji. Vypočuj si ju!

Jedna z najtalentovanejších slovenských speváčok Emma Drobná vydala nový singel s názvom Hawaii.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Už sú to približne dva roky, od vydania jej druhého štúdiového albumu Better Like This, z ktorého sa dodnes hrá hit Yeah Baby! a ktorý sa dlhé týždne objavoval v slovenskej TOP 100 Airplay hitparáde.

Emma minulý rok naspievala aj duet Naše hriechy s Adamom Ďuricom, ktorý sa objavil na jeho albume. Posledné roky strávila veľa času hlavne cestovaním s jej partnerom, bývalým futbalistom Filipom Šebom, s ktorým tvoria šťastný a harmonický pár.

Nedávno si užívali dovolenku na Havaji a práve tam vznikla nová skladba. „Asi tým veľmi neprekvapím, keď poviem, že nápad na skladbu vznikol na Havaji. V texte opisujem momenty, ktoré som tam naozaj prežila. Raz večer som nemohla zaspať, tak som si sadla po polnoci na pláž k oceánu. Všade bola tma, všetci dávno spali a ja s pohárom šampanského medzi drobnými kvapkami dažďa, som počúvala len šum oceánu. Presne to sa stalo a presne o tom som začala písať text. Bol to zvláštny pocit pokoja, ktorý si budem navždy pamätať,“ spomína speváčka na tvorivé chvíle a dodáva: „V skladbe sa mi prelína realita so snením a spomínaním na sen, ktorý sa mi vryl veľmi pod kožu. Samotný sen v texte nepopisujem do detailov, lebo snom niekedy poriadne ani nerozumieme,“ dodala.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.