Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Vtipne vykreslil napätie medzi mužom a ženou, ktoré zažil už asi každý z nás. Peter Cmorik prichádza s novinkou 3 minúty

Čo povieš na túto skladbu, ktorá sa nachádza na pripravovanom albume?

Slovenský spevák Peter Cmorik, ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v speváckej súťaži, prichádza aj s jeho zoskupením s novou skladbou 3 minúty. Pesnička je súčasťou nového albumu, ktorý uzrie svetlo sveta už v októbri tohto roka. Nový hudobný počin sa však bude niesť v trochu inej línii, ako sme pri spevákovi zvyknutí – bude totižto citeľne rockovejší. Nový klip nadväzuje na nedávno vydaný song Protipól, v ktorom si mohol vidieť skreslené fleše na predošlú noc. Všetko však pochopíš až po tom, ako si pozrieš klip k najnovšej skladbe.

„Pri natáčaní tohto klipu sme sa náramne bavili, pretože kapela je štylizovaná do znudenej krčmovej kapely, ktorá hrá pre spoločensky unavených hostí niekedy nadránom a do toho sa ešte aj zomelie bitka,“ hovorí o klipe spevák. Situáciu však, samozrejme, vyrieši žena, ktorá príde, narobí poriadok a odíde. Prečo sa však klip volá tak, ako sa volá? Odpoveď je jasná – text celkom vtipne naráža na napätie medzi mužom a ženou a následne vyústenie, ktoré možno nie úplne vyšlo podľa predstáv.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.