Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Pozri sa, ako vyzerala Banská Bystrica v roku 1984! Mladá Darinka Rolincová tam natáčala videoklip

Spomínaš si na pesničku Školská láska?

V roku 1984 bola už Darinka Rolincová detskou hviezdou a veľa chlapcov bolo do nej zamilovaných. Možno aj preto vznikla pieseň Školská láska. Darinka v nej ešte spieva ľubozvučnou slovenčinou a v speve počuť každý dĺžeň a mäkké „ľ“. Klip k piesni filmári z ČSTV natočili v Banskej Bystrici. Komparz robili žiaci z banskobystrických základných škôl.

Natáčalo sa na rôznych miestach a záverečnú scénu umiestnili na kolotoče, ktoré boli rozložené v časti Na Troskách, kde v súčasnosti stojí nákupné centrum Európa. Počas natáčania režisér prísne zakázal pozerať sa žiakom do kamery. Nedodržiaval ho chlapec, ktorý sedel na labuti za Darinkou. Dnes je dospelý chlap a je to spevák a textár Robert Vigo Vigaš, ktorý spomína, že ako odmenu za celodenné účinkovanie v detskom komparze dovolili deťom voziť sa na kolotočoch do večera. Pozri si skvelý klip!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Je toto tvoj hit života? Príď si ho užiť naživo na našu Video Diskotéke rádia Melody, ktorá sa bude konať už zajtra 19. 5. 2023 v Surprise Clube v Poprade. O najlepšie videohity sa postarajú DJ Julo alias Python a hlavná hviezda večera, legendárny Petr Kotvald!

Začiatok akcie je o 21.00 hod. Lístky budú v predaji na mieste.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.