Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Slovenská skupina Funkiez prichádza s romantickou skladbou Ľúb ma takú

Novinka oslavuje prirodzenú ženskú krásu!

Slovenská skupina Funkiez prichádza s nádhernou novinkou Ľúb ma takú! O text sa postarala speváčka skupiny Sasha Okálová, ktorá vyzýva všetky ženy, aby sa kvôli nemenili v snahe zapáčiť sa. Sasha tvrdí, že tvoriť slovenské texty, aby zneli naozaj prirodzene a ešte vo funkovom štýle, nie je vôbec jednoduché. Autorka text venovala všetkým ženám, ktoré uverili tomu, že nie sú dosť krásne, múdre či dobré, aby ich muži milovali.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Odkaz piesne je jasný: Partneri by sa navzájom nemali chcieť meniť!

„Žijeme dobu, kedy sú nám ženám podsúvané rôzne vzory, často úplne nesprávne. Máme pocit, že musíme vyzerať ako tá alebo oná, lebo to je teraz hot. Chceme byť dokonalé, chceme sa páčiť. A pritom zabúdame na to, že najkrajšie na nás je práve to, čo je prirodzené, a to nemyslím len fyzicky, ale aj duševne. Navyše, meniť sa kvôli niekomu a ísť tak proti sebe, to nikdy nemôže dopadnúť dobre. Keď s niekým tvoríme pár, tak preto, lebo ho milujeme a chceme ho takého, aký je. V zdravom vzťahu nechcú partneri toho druhého meniť,“ prezradila speváčka a textárka.

Po prvý raz sa rozhodli vytvoriť animovaný klip

Skladba dostala aj obrazovú podobu. Funkiez sa po prvý raz rozhodli pre animovaný klip, za ktorým stojí režisérsko-scénáristické duo Radovan Marček a Lenka Mišincová z animačného štúdia Kreus film z Prahy. Na animácii sa spolupodieľali Tomáš Hájek a Tomáš Holub.

„Videoklip je vytvorený kombináciou rôznych animačných techník. Digitálnej koláže, stop motion animácie a reálneho videa. Hlavná postava je speváčka Sasha a ruka, ktorá symbolizuje muža. Klip sme vyrábali počas lockdownov, preto bola výroba komplikovanejšia ako za normálnych okolností. Každý člen tímu bol na inom mieste a celý projekt sme koordinovali online,“ vysvetľuje Robo Rist.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.