Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Dobre sa pozri na tohto pána! Vieš, kto to je?

Máš rád jeho piesne?

Ak si v 70. rokoch brázdil po zábavách, určite ti v ušiach zarezonovala hudba od britskej skupiny Smokie. No ale prečo ju spomíname? Pretože pán na fotografii je Chris Norman, spevák, ktorý bol frontmanom v spomínanej skupine. Spoznal by si ho? Za tie roky sa poriadne zmenil!

Legendárnu skupinu založili štyria členovia v roku 1974 a od tohto roku až do roku 1985 pôsobil v skupine ako hlavný spevák. Práve počas jeho pôsobenia zažívala skupina najväčšiu slávu a vydala deväť albumov.

Medzi najznámejšie piesne patrí skladba Living Next Door To Alice, ktorá sa objavila na ich štvrtom štúdiovom albume Midnight Café. Ide o známu pieseň, ktorej melódia je veľmi príznačná, ľahko zapamätateľná a chytľavá.

Vedel si však, že pôvodne túto pesničku naspievala austrálska popová skupina New World ešte v roku 1972? Zaspomínaj si na časy minulé s týmto veľkým hitom!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Na svojom konte má aj legendárny hit Stumblin´ In so Suzi Quatro! Ktorý sa ti páči viac?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Chris Norman je aj v súčasnosti aktívny, avšak vystupuje už ako sólový spevák. Fotografie a videá z koncertov často pridáva aj na svoj Instagram, kde ho môžeš sledovať.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.