Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Igor Kmeťo ml. prichádza s romantickou novinkou Jedného dňa!

Vypočuj si, čo si Igor Kmeťo a Puerto pripravili pre fanúšikov!

Láska hory prenáša – o tom vie svoje aj Igor Kmeťo ml., ktorý spoločne s Puertom vydáva skladbu Jedného dňa. Dvojica novinkou upozorňuje na mesiace plné tanca a letných lások!

V exotickom duchu sa niesol aj sprievodný videoklip, ktorý si zobral pod taktovku ostrieľaný režisér Michal Romeo Dvořák. Vo videoklipe máš možnosť vidieť krásne autá a ženy.

„Vo videoklipe sa ukázal aj môj otec a taktiež dcéra Rebeka, ktorú môžete poznať na hudobnej scéne pod menom Rebis. Som nesmierne rád, že sme klip natáčali spontánne, aby si každý dokázal užiť atmosféru natáčania a taktiež párty, ktorá bola s tým spojená,“ hovorí Igor.Je nabitý letnou energiou, tak sleduj!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„O hudobnú stránku som sa podieľal ja s mojou kapelou, pričom nám pomáhal Igor Biháry na basgitare a Zsolt Varagy na gitare.“ Skladbu sa rozhodol vytvoriť, pretože mal pocit, že na slovenskej scéne chýba romantická hudba, ktorá by ľuďom pomohla zabudnúť na každodenné ťažkosti.

Exotický Puerto dodáva piesni ten správny rytmus!

„Puerta som si na spoluprácu vybral kvôli tomu, že už len z jeho mena cítiť exotiku. Nesmierne ma prekvapil svojou profesionalitou, čo sa týka skladania textu. Svoj text ku skladbe dokázal vyhotoviť za jedno poobedie a nebolo potrebné doň zachádzať a niečo v ňom meniť. Som nesmierne šťastný, že sme sa dokázali takto zladiť,“ dodáva Igor Kmeťo ml.

Igor Kmeťo ml. neostáva pri jedinom songu. Tým, že prichádza leto, tak s ním prichádza aj umelecký zápal, ktorý bude chcieť hudobník využiť.

„Mám pripravený ešte jeden nový singel, ktorý by som rád ukázal fanúšikom približne na konci júla. Ide o spoluprácu s mojím kamarátom, ktorý žije v nemeckom Stuttgarte. Ide o Slováka, Mária Turtáka, ktorý bol finalistom nemeckej Superstar, takže sa fanúšikovia majú na čo tešiť!“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.