Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Simply Red si do Bratislavy privezú svoju krajanku. Koncert otvorí Mica Paris

Úspešné hudobné zoskupenie Simply Red na svoje európske turné zoberie svoju kolegyňu z rodného Anglicka. Predskokankou hlavných hviezd bude známa speváčka Mica Paris.

Anglická formácia Simply Red, na čele so spevákom Mickom Hucknallom, už túto zimu vystúpi v Bratislave. Koncert sa uskutoční 03.12.2022 v NTC Aréne. Zaznejú hity ako Stars, Holding Back the Years, Fairground či Money“ s Too Tight To Mention, ktoré mapujú hviezdnu kariéru kapely, ale aj novšie skladby z posledného albumu zoskupenia Blue Eyed Soul.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Koncert hviezdnych Simply Red otvorí úspešná speváčka

Európske turné Simply Red, ktoré prerušila pandémia, nanovo odštartuje presne na Medzinárodný deň detí v Írsku. Tento rok skupina postupne odohrá takmer 60 koncertov. Celosvetovo populárne hviezdy sa rozhodli svoje vystúpenia osviežiť špeciálnym hosťom. Koncerty otvorí známa speváčka, moderátorka a herečka Mica Paris, ktorá hudbou žije doslova odmalička.

Od útleho veku spievala v gospelovom zbore a do pozornosti širokej verejnosti sa dostala vďaka debutovému albumu So Good v roku 1988. Počas svojej hudobnej kariéry stihla vydať osem albumov, z ktorých si výber skladieb budú môcť návštevníci koncertu vychutnať už 03.12.2022 v bratislavskej NTC Aréne

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: tlačová správa.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.