Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Vieš o tom, že tieto celebrity tvorili v 90. rokoch pár?

Aj napriek tomu, že im to pristalo, ich láska to neustála!

90. roky boli bohaté na ikonické páry! Spomínaš si na to, že tieto celebrity boli kedysi spolu? Niektoré dvojice ťa možno prekvapia, na niektoré možno s radosťou zaspomínaš!

Gwyneth Paltrow a Brad Pitt

Ako uvádza portál msn.com, dvojica sa zoznámila v roku 1994 počas natáčania filmu Se7en. Po dvoch rokoch randenia, sa Brad Pitt tejto blonďavej krásky opýtal, či sa stane jeho žena. Gwyneth súhlasila, no ani to nestačilo na to, aby sa ich vzťah v roku 1997 nerozpadol.

​Bruce Willis a Demi Moore

Dvojica sa spoznala na premiére filmu v roku 1987 a hneď na to sa dali aj dokopy. Ich vzťah bol však trvácnejší, dvojica sa vzala a narodilo sa im prvé dieťa. V roku 1998 sa však rozišli. Aj napriek rozchodu majú títo dvaja medzi sebou dobrý vzťah a aj v súčasnosti sa ako rodina navštevujú.

​Pamela Anderson a Tommy Lee

Romanca medzi herečkou Pamelou Anderson a bubeníkom Tommym Leeom začala v roku 1994 a podľa zdrojov sa zosobášili len štyri dni po tom, ako spolu začali chodiť. Ich vzťah bol ako na hojdačke. Prvýkrát sa rozišli v roku 1998, keď už dvojica mala dve deti. V roku 2008 dali láske druhú šancu, no ani druhý pokus im nevyšiel a ich cesty sa rozišli o dva roky na to.

​Richard Gere a Cindy Crawford

Vedel si, že títo dvaja boli spolu? Údajne sa mali spoznať na barbeque v roku 1988 a padli si do oka až natoľko, že sa o tri roky neskôr zosobášili. Ich vzťah nevydržal dlho, rozvod prišiel po štyroch rokoch. Modelka neskôr prezradila, že dôvodom ich rozchodu bolo to, že počas celého času, ako boli spolu, neboli skutoční priatelia, a to bol vraj kameň úrazu.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.