Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Táňa a Lukáš sa budú prekonávať. Podporia ich mnohé známe osobnosti!

Legendy Jožo Ráž a Michal David, moderátori Martin Pyco Rausch a Andrej Bičan, herci Juraj Kemka a Zuzana Šebová, ale aj fenomenálna Marika Gombitová budú súčasťou viac ako 27-hodinového vysielania bez prestávky, pod taktovkou moderátorov Ranného Budíčka!

Ešte viac pohody, skvelej hudby, fantastických hostí a rekordov už tento štvrtok!

Táňa Šúrová a Lukáš Pinček

Je to viac než rok, čo sa moderátorka Ranného Budíčka, Táňa Šúrová, stala prvou ženou na Slovensku, ktorá moderovala nonstop 27 hodín. V duchu hesla "Prekonaj sám seba" sa rozhodla vlastný rekord pokoriť, tentoraz aj za účasti jej kolegu z rána, Lukáša Pinčeka, s ktorým tvorí zohratú moderátorskú dvojicu.

Od Budíčka do Budíčka s podporou známych osobností!

Už vo štvrtok 26. marca po 6-tej si Táňa a Lukáš sadnú za mikrofón s vedomím aj želaním, že sa ich spoločné moderovanie neskončí skôr ako v piatok 27. marca o 10-tej! Ich snaženie prídu do štúdia Jemných podporiť naozaj zvučné mená, medzi nimi Jožo Ráž, Adam Ďurica, Martin Pyco Rausch, Andrej Bičan, Martin Nikodým, Iveta Malachovská, Jaro Slávik, Juraj Kemka, Zuzka Šebová, ale aj české hudobné legendy Michal David a Petr Kotvald. Podporu moderátorom prisľúbila aj neprekonateľná slovenská speváčka a čerstvá členka hudobnej Siene slávy Marika Gombitová!

Prekonaj sám seba!

"Prekonaj sám seba" je hlavná myšlienka "moderátorského maratónu", v rámci ktorého chce Rádio Jemné vyjadriť spolupatričnosť s tými poslucháčmi, ktorí už viac či menej úspešne absolvovali životné zmeny. Nonstop vysielanie má byť zároveň akousi skúškou pracovnej odolnosti moderátorov, ktorú poslucháči rádia s veľkou pravdepodobnosťou absolvujú pravidelne.

Od Budíčka do Budíčka štartuje už 26. marca o 6-tej!

Táňa Šúrová a Lukáš Pinček sa na svoju novú výzvu veľmi tešia. "Už asi viete, že rada behám. Vopred si premyslím trasu a čas, za ktorý by som ju chcela odbehnúť. Doteraz vždy sa mi tieto zámery podarilo splniť, preto verím, že to tak bude aj s moderátorským maratónom a spolu s Lukášom naozaj zvládneme byť s poslucháčmi od Budíčka do Budíčka. Treba mať premyslené ciele a prekonávať sa!"

Služobne mladší kolega Lukáš Pinček sa nonstop vysielania zúčastní prvýkrát: "Táňa je v tomto o krok predo mnou, keďže jeden moderátorský maratón už zvládla. Čím viac sa to blíži, tým viac som v očakávaní. Bude to "zaberák", keďže som spachtoš, ale verím, že dobrá nálada, skvelý tím kolegov a pozvaní hostia ma udržia bdelého!"

Pomôžte nám vytvoriť slovenský rekord v živom vysielaní bez prestávky!

Súčasťou nonstop vysielania, ktoré by malo prekročiť hranicu 27 hodín, bude aj Igor Svítok, autor a tvorca Knihy slovenských rekordov. Ten v prípade úspechu novovytvorený rekord zaznamená a zveční na stránkach spomínanej knihy.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.