Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Johnny Depp mal nehodu. Poranil si ruku!

51-ročný herec sa zranil mimo filmového pľacu.

Americký herec Johnny Depp si minulý víkend poranil ruku. Nehoda sa mu stala v Austrálii, kde od februára nakrúcajú piate pokračovanie Pirátov z Karibiku – Pirates of Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Informoval o tom magazín The Wrap, ktorému to potvrdil hovorca spoločnosti Disney.

Päťdesiatjedenročný rodák z mesta Owensboro v štáte Kentucky sa zranil mimo pľacu. Herec sa rozhodol, že si ju dá operovať v USA, kam hneď aj odletel. Deppova nehoda by nemala vážnejšie ovplyvniť nakrúcanie spomínanej dobrodružnej snímky. Disney ju aj naďalej plánuje uviesť do amerických kín 7. júla 2017.

Johnny Depp si v piatych Pirátoch Karibiku zopakuje úlohu kapitána Jacka Sparrowa, ktorý bude tentoraz čeliť dávnemu nepriateľovi Salazarovi v podaní Javiera Bardema. Ten mieni vyhubiť všetkých pirátov. Jedinou záchranou pre Sparrowa je nájdenie legendárneho Poseidonovho trojzubca, ktorý vlastníkovi dáva moc nad všetkými oceánmi.

Johnny Depp je známy najmä nekonvenčnými a excentrickými postavami ako Willy Wonka z remakeu Charlie a továreň na čokoládu (2005), Sweeney Todd z adaptácie muzikálu Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street (2007) alebo už spomínaný Jack Sparrow. Významnú časť jeho kariéry tvoria filmy, ktoré nakrútil režisér a jeho blízky priateľ Tim Burton – okrem Sweeneyho Todda a Charlieho a továrne na čokoládu aj Nožnicovoruký Edward (1990), Ospalá diera (1999) či Alica v krajine zázrakov (2010). Zahral si tiež v snímkach Čo žerie Gilberta Grapea (1993), Astronautova žena (1999), Čokoláda (2000), Vtedy v Mexiku (2003), Turista (2010), Osamelý jazdec (2013), Transcendencia (2014) či Charlie Mortdecai (2015).

Zdroj: SITA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.