Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

20. marca príde do Bratislavy David Koller!

Hudobník bude spolu s Kollerbandom vystupovať v rámci benefičného koncertu na podporu projektu Adoptuj si včelu.

https://www.youtube.com/watch?v=08DlOhdKvwY

Český hudobník David Koller sa 20. marca predstaví v Bratislave. Spevák kapely Lucie vystúpi spolu s Kollerbandom v rámci benefičného koncertu s názvom Adoptuj si včelu, ktorý sa zameriava na problém úhynu včiel v dôsledku používania pesticídov, snaží sa získať prostriedky na osadenie úľov v rôznych slovenských mestách a zároveň vzdelávať verejnosť a rozširovať včelstvá na Slovensku.

Hudobník sa veľmi teší, že bude môcť podporiť projekt, ktorý upozorňuje na negatívny vplyv spoločnosti na prírodu. "Každý človek by sa mal snažiť kultivovať okrem seba samého aj svoje najbližšie okolie. Verím v kvalitných jednotlivcov. Tí sa potom spájajú, vytvárajú kvalitné skupiny a menia veci k lepšiemu. Konzum, v ktorom žijeme, má kopu nevýhod a asi tá najväčšia je, že ubližujeme prírode. Nevážime si, čo máme. Preto som sa rozhodol, že projekt podporím," prezradil.

Koller vystúpi v Bratislave deň pred oficiálnym vydaním albumu Československo. Či zahrá aj nové skladby, však zatiaľ nevie. "To neviem zaručiť. Skladby ešte len nacvičujeme, sú pre nás úplne nové. Dúfam ale, že nový album stihneme aspoň predpremiérovo priniesť. Nechajte sa prekvapiť," vyjadril sa.

David Koller sa preslávil najmä ako člen legendárnej kapely Lucie, ktorá pôsobí na scéne od polovice 80. rokov minulého storočia, no od roku 2004 až do decembra 2012 mala pauzu. Medzi najväčšie hity skupiny patria skladby ako Amerika, Černí andělé, Troubit na trumpety by se nám líbilo, Medvídek, Dotknu se ohně, Šrouby do hlavy, Oheň, Panic, Zkamenělý dítě, Pod měděným nebem, Hvězda, Srdce, Sen alebo Lucie.

Zdroj: SITA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.