Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Harrison Ford alias Indiana Jones musel pod skalpel!

Herec sa zranil minulý štvrtok pri havárii svojho lietadla.

Americký herec Harrison Ford, ktorého museli vo štvrtok hospitalizovať po havárii s malým lietadlom pri núdzovom pristátí na golfovom ihrisku v Los Angeles, podstúpil krátko po prevoze do nemocnice operáciu členka a panvy. Informoval o tom zdroj blízky umelcovej rodine.

77-ročný rodák z Chicaga utrpel pri nepríjemnom incidente viacero zranení, je však mimo ohrozenia života a lekári predpokladajú, že sa úplne zotaví.

Harrison Ford, Indiana Jones

„Harrison pilotoval historické lietadlo z obdobia druhej svetovej vojny, ktoré malo krátko po štarte poruchu motora. Nemal inú možnosť než núdzovo pristáť, čo sa mu podarilo. Poudieral sa však a momentálne je v nemocnici. Zranenia, ktoré utrpel, nie sú život ohrozujúce a mal by sa úplne zotaviť,“ uviedla Ina Treciokas, hercova hovorkyňa. Harrisona Forda po pristátí na golfovom ihrisku ošetrovali najprv prítomní ľudia, ktorí privolali paramedikov. Tí potom silno krvácajúcemi hercovi zafixovali chrbticu, zaviedli infúziu a previezli ho do nemocnice.

Fordov syn Ben sa k otcovej nehode vyjadril prostredníctvom sociálnej siete. „Otec je v poriadku. Dobitý, ale v poriadku! Je presne taký chlap, ako si ho predstavujete. Je to neuveriteľne silný muž,“ napísal.

Harrison Ford sa preslávil ako Han Solo z Hviezdnych vojen (1977, 1980, 1983). Na tento úspech nadviazal aj v sérii príbehov o Indianovi Jonesovi (1981, 1984, 1989, 2008). Okrem toho sa objavil aj v snímkach ako Svedok (1985), Air Force One (1997), 6 dní, 7 nocí (1998), 42 (2013) alebo Expendables 3 (2014).

Harrison Ford, Star Wars

Zdroj: SITA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.