Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Rozprávka Toy Story 4 sa zmení na romantickú komédiu!

Tvorcovia animovaného filmu Toy Story sa rozhodli nepokračovať v jeho doterajšom príbehu.

Pripravovaný štvrtý film animovanej série Toy Story už nenadviaže na predošlé snímky. Informovali o tom predstavitelia spoločnosti Pixar, ktorá je tvorcom obľúbených filmov o hračkárskom kozmonautovi Buzzovi, kovbojovi Woodym a ich priateľoch. Ako ďalej médiám prezradili, namiesto ďalšieho rozvíjania príbehu postavičiek sa zamerajú na ľúbostnú tému.

"Tretí film skončil nádherným spôsobom a ukončil trilógiu," pre latinskoamerickú verziu televízie Disney Channel to vyhlásil prezident spoločnosti Jim Morris a tiež uviedol, že pôjde o romantickú komédiu. "Nebude sa zameriavať na interakciu medzi postavami a deťmi. Myslím, že to bude dobrý film," povedal.

Animovaná trilógia Toy Story odštartovala eštv roku 1995. Prvý diel s podtitulom Boj hračiek si vyslúžil tri nominácie na Oscara. Pokračovanie z roku 1999 získalo nomináciu na Oscara v kategórii pôvodných piesní vďaka skladbe When She Loved Me Randyho Newmana a Sarah McLachlan. Animák Toy Story 3 bol istý čas finančne najúspešnejším animovaným filmom, až kým ho na prvom mieste nevystriedala rozprávka Ľadové kráľovstvo (2013). Hlasy jednotlivým postavičkám prepožičali Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Kelsey Grammer či Michael Keaton.

Zdroj: SITA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.