Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Panelák definitívne končí!

Ďalšie časti úspešného slovenského denného seriálu sa už točiť nebudú.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Od roku 2008 doteraz…

Fanúšikovia slovenského seriálu Panelák sa už jeho ďalších častí s najväčšou pravdepodobnosťou nedočkajú. Podľa slov predstaviteľov komerčnej televízie, ktorá ho vysiela, jeho nová sezóna nie je naplánovaná.

Aktuálna sezóna, ktorú televízia začala vysielať 2. februára, je preto posledná. Seriál dá definitívnu bodku za svojím sedemročným pôsobením na televíznych obrazovkách už počas tohto leta. „Našim divákom však chceme ponúknuť aj ďalšie seriály, na ktorých už pracujú rôzne tímy autorov, medzi nimi aj Andy Kraus. Panelák končí v čase, keď je na výslní. Hercov z Paneláku postupne oslovujeme na účinkovanie v nových formátoch," vyjadrila sa marketingová riaditeľka televízie – Ivana Semjanová.

Nebolo to ľahké rozhodnutie a zvažovali sme všetky pre a proti. Ale, ak sa chceme naplno venovať novým projektom, tak to bolo nevyhnutné. Panelák splnil svoju úlohu, dal šancu na rozbeh mnohým skvelým hercom. Teraz je čas pripraviť niečo nové a verím, že rovnako úspešné," uviedol scenárista a "otec" Paneláka – Andy Kraus.

Zdroj: SITA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.