Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

30 minút pre seba – body stretch so stoličkou

Urobte si 30 minút pre seba a zacvičte si pod taktovkou skúseného trénera a kouča Janyho Landla na príjemnú hudbu Rádia Jemné. Každý pondelok vám prinesieme špeciálnu sériu cvikov, ktoré zvládne každý.

Jany Landl je osobný tréner, kouč a motivátor, ale aj vegán a milovník zdravého životného štýlu. Športu a pohybu sa venuje celý svoj život. Čo všetko by ste sa mohli o ňom dozvedieť? Je bývalý majster Európy v karate, držiteľ čierneho pásu prvý DAN, niekoľkonásobný majster Slovenska v karate, víťaz a medailista svetových pohárov, druhý vicemajster Európy vo fitness, dvojnásobný majster Slovenska vo fitness, niekoľko násobný Iron Man, profesionálny tréner individuálnych a skupinových cvičení, tréner z televízneho projektu TV Markíza „Najväčší víťaz“ a zakladateľ projektu Urban City Race. To, čo je ale dôležité tu a teraz je, že je tu pre TEBA!

Ako býva dobrým a účinným zvykom, v každej sérii používame konkrétnu pomôcku. V deviatej to bude stolička. Poslúži nám pri cvičení s názvom Body Stretch, vďaka ktorému si postupne pretiahneme všetky časti tela. V pozadí bude znieť, ako inak, príjemná hudba. Tak, poďme na to! 😉

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.