Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Nový klip Zuzany Smatanovej k pesničke Gravitácia si zamiluješ!

Zuzana Smatanová otvorila tento rok úspešným singlom Tajomstvo, ktorý sa stal titulnou piesňou filmu Slúžka a strávil pätnásť týždňov medzi desiatimi najhranejšími slovenskými piesňami. Po tejto energickej filmové skladbe prichádza so svojou novinkou, ktorá prekvapí novým zvukom, tanečnou atmosférou a „vesmírnym“ videoklipom. Pozri si nádherný klip k pesničke Gravitácia.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Tento rok je pre Zuzanu veľmi významný, pretože oslavuje 20. výročie svojej kariéry na slovenskej hudobnej scéne. Čoskoro otvorí svoju letnú sezónu v Žiline s novým koncertným programom a plánuje usporiadať veľký výročný koncert so svojimi hosťami.

V novinke s názvom „Gravitácia“ Zuzana hovorí: „Takúto pesničku som chcela napísať už dlho. Je to svieža, tanečná pieseň, ktorá sa zaoberá témou lásky a vzájomnej „magnetickej‘ príťažlivosti dvoch ľudí. Vznikla rýchlo u mňa doma, nahrala som pracovné demo a potom som na nej spolupracovala so šikovnými muzikantmi v štúdiu. Laco Rychtarik mi pomohol s programovaním, Laura Jašková nahrala basu a Peter Kunzo pridal klávesy. Zvukovú nahrávku a mix sme tradične zverili do rúk Ivana Jombika a mastering sa postaral Boris Sodoma. Celkovú produkciu som si zabezpečila sama.“

Fanúšikov určite poteší nielen tanečná atmosféra piesne, ale aj vesmírny videoklip, ktorého tému navrhol Jakub Gulyás. Zuzana sa na natáčaní videoklipu musela oblečť do skutočného skafandra pre astronautov a tiež si obliekla niekoľko výrazných a trblietavých outfitov od Borisa Hanečku. Videoklip sa skladá z dvoch línií, ktoré sa pútavo prelínajú, pričom Zuzanina transformácia a vizuálna podoba sú očarujúce. Úžasné líčenie vytvorili Katka Kmecová a Renáta Márová.

Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.