Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Jennifer Lopez bude hrať v novom filme The Mother. Vyjde presne na Deň matiek

Speváčka Jennifer Lopez sa opäť vracia na filmové plátna. Tento raz sa objaví v akčnej dráme, ktorá nesie názov The Mother. Jennifer sa pre portál accessonline.com vyjadrila, že natáčanie akčných scén si poriadne užila. „Bola to zábava,“ povedala reportérovi.

Vonku je už aj trailer, pretože film dorazí do kín už čoskoro, a to presne na Deň matiek. Ako povedala samotná Jenny, bude poctou všetkým matkám. Speváčka/herečka si v snímke zahrá hlavnú hrdinku, ktorá sa nezastaví pred ničím, aby ochránila vlastnú dcéru.

V akčnom filme nehrala roky

Ako uvádza spomínaný portál, ide o prvý akčný film, v ktorom si po rokoch zahrala. Tento sa však podľa jej slov líši od tých predošlých, v ktorých hrala. „Keď som mala 20 rokov, zahrala som si v pár akčných filmoch. Potom som nič také nenatočila a objavila som sa skôr v komédiách. Bolo pekné vrátiť sa k natáčaniu akčných scén,“ prezradila v rozhovore.

Taktiež však priznala, že to bola poriadna výzva, pretože sa každý deň musela naučiť niečo nové. „Prišla som do kontaktu s vlkmi a niektoré scény sme natáčali v snehu,“ priblížila. To, že natáčanie nie je prechádzka ružovou záhradou, dosvedčila aj samotná Jennifer, ktorá taktiež priznala, že musela podstúpiť výcvik, ako sa brániť pri únose.

Vyzerá to tak, že náš čaká poriadne akčná dráma, tak si pozrite trailer!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.