Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Obľúbený Monk sa vracia! Tentokrát ho uvidíš vo filme

Ak si miloval seriál Monk, máš sa na čo tešiť! Pôvodné seriálové spracovanie malo 8 sérií a bolo definitívne ukončené v roku 2009. Za svojej éry získalo 8 cien Emmy, vrátane 3 víťazstiev pre Shalhoub za najlepšieho herca v komediálnom seriáli.

Portál variety.com informuje, že sa legendárny detektív vracia vo filme a môžeš sa v ňom tešiť na pôvodné seriálové obsadenie!

Tony Shalhoub sa opäť chopí role Adriana Monka, detektíva, ktorý trpí viacerými fóbiami a zároveň obsedantno-kompulzívnou poruchou. Herecké obsadenie tvoria tiež Ted Levine ako Leland Stottlemeyer a Traylor Howard ako Natalie Teeger. Svoju rolu v ňom majú aj Jason Gray-Stanford, Melora Hardin či Hector Elizondo.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Oficiálny názov filmu je Mr. Monk“s Last Case: A Monk Movie a tento posledný prípad, ktorý nadobudne o niečo osobnejší charakter, bude zahŕňať aj Monkovu nevlastnú dcéru Molly, ktorá sa pripravuje na svoju svadbu, píše spomínaný portál.

Ako uvádza tvinsider.com, film si budeš môcť pozrieť na platforme Peacock, kde je už dostupný aj celý seriál. „Nemôžeme sa dočkať, kým sledovatelia Peacocku zažijú tento svieži, zábavný a nápaditý film,“ hovorí Beatrice Springbornová, prezidentka UCP, ktoré má na starosti produkciu.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.