Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Skupina Peter Bič Project odštartovala svoje turné. Tu nesmieš chýbať!

Skupina Peter Bič Project odštartovala svoje koncertné turné Peter a Viktória Jarné turné 2023 koncertom vo vypredanom kine Scala Prešov. Hneď na úvod privítal divákov aktuálny singel a novinka Maky.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Počas večera tak zaznelo množstvo hitov nielen z posledného albumu Hlava, ale aj z predchádzajúcej tvorby skupiny Peter Bič Project. Tiež nevynechali ani pieseň Sekera, ktorú krásne naspieval samotný Peter. „Pieseň Sekera, dostala ako posledná z albumu Hlava aj svoju video podobu. Natáčali sme ju v krásnom zrube a okrem Viktórie a Ferka Jana v ňom účinkuje aj môj pes Ozzy. Natáčali sme ho spolu s Jarom „Jarisom“ Vaľkom v Nízkych Tatrách. Sekera symbolicky uzatvára obdobie albumu Hlava, pretože pracujeme na nových pesničkách, ktoré by sme radi vydali ešte v tomto roku,“ približuje Peter Bič.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Turné skupiny sa tak presúva do ďalších slovenských miest, ale tiež aj do Česka. „Stále častejšie dostávame otázky, kedy sa predstavíme aj v Čechách, takže naše turné bude pokračovať v apríli v Brne a Olomouci a na to sa tiež veľmi tešíme,“ uzatvára Peter.

Zdroj: Tlačová správa

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.