Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

4 Tenori slávia úspech a potešia aj slovenských fanúšikov!

4 Tenori si prevzali Zlatú platňu vydavateľstva Supraphon za svoj nový album Láska prý. Úspešné zoskupenie pokračuje vo veľkom koncertnom turné, v rámci ktorého ich opäť budú mať možnosť vidieť aj fanúšikovia na Slovensku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zlatú platňu si čoraz populárnejšia štvorica prevzala vo vysielaní českého Rádia IMPULS, ktoré zároveň 4 Tenorov pozvalo na svoj tradičný hudobný koncertný maratón najväčších hviezd českej a slovenskej populárnej hudby ČESKÝ MEJDAN S IMPULSEM 2023, ktorého 7. ročník sa uskutoční 21. októbra 2023 v pražskej O2 aréne.

Marian Vojtko, Pavel Vítek, Michal Bragagnolo a Jan Kříž aktuálne zažívajú so svojou formáciou 4 Tenori narastajúce úspechy, ktoré sa odzrkadľujú nielen v zlatých a platinových platniach za ich dva radové albumy, ale tiež vo veľkom zájme o ich koncerty, ktoré sú zväčša po zahájení predpredaja rýchlo vypredané.

Štyri koncerty na Slovensku sa blížia
4 Tenorov čaká toto leto špeciálne Hradozámecké turné po českých a slovenských nádvoriach. Priaznivci na Slovensku sa na nich môžu tešiť už čoskoro na štyroch koncertoch:

20. júna v Piešťanoch (Dom umenia),
21. júna v Trnave (AMFIK),
22. júna v Šamoríne (Rímskokatolícky kostol a kláštor)
29. augusta v Nitre (hrad).

Zdroj: Tlačová správa

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.