Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Adam Ďurica má novú pesničku, nazval ju Pohľad pre bohov

Adam Ďurica prichádza s novinkou s názvom Pohľad pre bohov. Nová pieseň v tomto prípade so sebou prináša aj nové spolupráce. Tá prvá sa týka producenta piesne. “ Už sa budem opakovať, ale stále sa snažím vo svojej tvorbe posúvať, hľadať niečo nové, čo by aj mne mohlo pomôcť otvárať a vidieť nové horizonty v hudbe, a preto sme oslovili Oskara Rózsu. Poznáme sa, ale nikdy sme spolu nerobili,“ hovorí speák  na margo spolupráce. „Adam je pravdivý umelec. Robiť s ním je radosť, inšpirácia i zábava. Držím mu palce na jeho ceste,“ hovorí  producent piesne Pohľad pre bohov Oskar Rózsa.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Videoklip sme natáčali v Prahe spolu s Jakubom Mahdalom, ktorý ku skladbe doplnil pokračovanie príbehu. Už sme spolupracovali na ďalších mojich skladbách. On sám je hudobníkom, preto mám rád jeho prístup, nielen k skladbe samotnej, ale aj k práci, ktorá je naozaj veľmi profesionálna,“ dodáva Adam.

Ďalšou novinkou v Adamových spoluprácach je fotenie, ktoré mal tentokrát na starosti renomovaný fotograf Ondřej Pýcha. „Adam je jeden z tých umelcov, s ktorými som chcel spolupracovať. Sledujem jeho tvorbu a tiež aj tvorbu jeho kapely. Mám rád jeho energiu na pódiu, a to bol jeden z faktorov, ktorý som chcel z neho na našej foto session dostať. Obaja máme radi podobnú hudbu, je veľmi fotogenický, a to sa nám, verím, podarilo dostať do výslednej podoby,“ hodnotí spoluprácu fotograf.

Zdroj: Tlačová správa

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.