Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Najväčší koncert jej kariéry mal byť len jeden. Dara Rolins však potešila všetkých fanúšikov úžasnou správou

Dara Rolins je priam neskutočná a v poslednej dobe sa nehovorí o ničom inom, len o jej fenomenálnom vystúpení, ktoré predviedla v pražskej O2 Aréne. Najväčší koncert jej života bol vypredaný do posledného miesta a všetci, ktorí sa ho zúčastnili, jednohlasne tvrdia, že to bola akcia na svetovej úrovni.

Išlo o veľkolepé predstavenie, o ktorom sa hovorí už niekoľko dní. Možno aj preto, že na jednom pódiu sa vedľa speváčky objavil aj Rytmus, s ktorým si zaspievala ich veľký hit z roku 2006 Party DJ.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Tí, ktorí sa koncertu nezúčastnili, boli po zhliadnutí fotografií a videí poriadne smutní. A tak je skvelou správou novinka, ktorú prezradil ako prvý český moderátor Leoš Mareš: Bude sa konať druhý koncert tohto typu! Po tejto správe sa nepotešili len tí, ktorí sa jej narodeninového koncertu nezúčastnili, ale dokonca aj tí, ktorí si ho užili na vlastnej koži. Niektorí sa totižto chystajú ísť aj na druhý koncert. Nápad nevznikol u samotnej Dary, prehovoril ju až Leoš.

Narodeninová párty Dary Rolins tak pokračuje a zúčastniť sa jej budeš môcť aj ty! Kedy sa však uskutoční Dara No. 2 zatiaľ nie je jasné, pretože na termíne sa ešte nedohodli, no jedno je isté. Oplatí sa počkať!

Správu potvrdila aj Dara na svojom Instagrame:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.