Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

V akom oblečení sa cítiš najpohodlnejšie ty?

Tepláky majú svoj deň, a ten je práve v sobotu, 21.1. Celkom tomu rozumieme, po sviatkoch sú tieto pohodlné nohavice na nezaplatenie, najmä preto, že sú na gumu.

Tepláky majú jednoduchú definíciu:

Sú to pohodlné nohavice na šport zo špeciálneho materiálu, ktoré majú za úlohu udržiavať teplotu tela. Vyrobené bývajú z úpletu, s gumou, alebo na šnúrku. Prvé tepláky priniesla značka Le Coq Sportiv v roku 1926 a o pár rokov neskôr začali robiť teplákové súpravy.

Za to, že teraz máme tepláky v rôznych formách, farbách, kvalite, s volánikmi, ligotavé, extraveľké, a nielen na šport, môžu sociálne siete. Hlavne Instagram, kde tepláky symbolizujú pohodlie, a ležérny životný štýl.

Prečo ich tak milujeme je jasné!

Tepláky sú pohodlné.

Tepláky sú vyrobené z mäkkej, pružnej, bavlnenej látky, ktorá je šetrná k pokožke, a vždy zohrejú. Sú ideálnou voľbou na leňošenie, alebo ak si potrebujete obliecť niečo pohodlné.

Tepláky sú nadčasové a štýlové

Vďaka voľnému alebo priliehavému vzhľadu sú ideálne na všetky príležitosti, od firemných akcií (na porady ich nosí aj Mark Zuckerberg), až po rande.

Tepláky sú ideálne na cvičenie.

Tepláky sú navrhnuté tak, aby držali teplo pri pokožke. To udržuje vaše svaly v teple, a zvyšuje aj telesnú teplotu, a to pomáha spaľovať prebytočné kalórie pri cvičení. Tepláky dokonca chránia pokožku pred slnkom aj pri cvičení vonku.

Najlepší spôsob, ako osláviť ich deň, je nedať ich dnes dolu až do večera!

A pusti si k tomu Julovu ódu na tepláky.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.