Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Nečakane zomrela jediná dcéra Elvisa Presleyho, Lisa Marie Presley

Včera sa na internete objavili informácie o tom, že jediná dcéra Elvisa Presleyho, Lisa Marie Presley, utrpela zástavu srdca. Do jej domu v Calabasas boli privolaní záchranári. Nájsť ju mala v kúpeľni jej upratovačka. Zároveň v tom istom čase prišiel do domu jej bývalý manžel Danny Keough, ktorý ju do príjazdu záchranárov oživoval, uviedol zdroj pre portál tmz.com. Zdalo sa, že následky nebudú tragické, pretože ešte pred prevozom do nemocnice sa záchranárom podarilo ju oživiť.

O pár hodín neskôr však svet obletela smutná správa. Lisa Marie Presley zomrela v nemocnici v Los Angeles. Mala len 54 rokov. Jej smrť šokovala verejnosť najmä preto, že 11. januára 2023 zažiarila na odovzdávaní cien Zlatých glóbusov, kde bola po boku svojej mamy Priscilly.

Okrem hudobnej kariéry bola známa aj pre svoje manželstvá. Jej prvým manželom bol spomínaný Danny, neskôr sa vydala za legendárneho Michaela Jacksona, s ktorým bola v manželstve dva roky. O šesť rokov po rozvode sa zosobášila s hercom Nicolasom Cageom a najdlhšie jej manželstvo trvalo s gitaristom Michaelom Lockwoodom.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.