Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Spravíme ti PARÁDNE VIANOCE! Vyhraj auto a k tomu plnú nádrž na celý rok zdarma

Súťaž Parádna výplata pokračuje vianočným špeciálom Parádne Vianoce! Chcete jazdiť v novučičkom parádnom aute? Alebo tankovať úplne zadarmo? Tak sa zapojte do súťaže a hrajte o tankovacie karty v hodnote 1 000 € a tri úplne nové autá Kia Ceed, každé s plnou nádržou na celý rok! Držíme vám všetkým palce!

STRUČNÉ PRAVIDLÁ

  1. Pošli SMS s textom MELODY na číslo 7787
  2. Ak ti zavoláme, dvihni hovor do 10-tich sekúnd od spustenia časomiery moderátorom s akýmkoľvek slovom a parádna výhra môže byť tvoja!
  3. Denné výhry (tankovacie karty) žrebujeme každý pondelok až štvrtok vždy po 16:00 hod. a hlavné výhry (auto Kia Ceed s finančnou výhrou) vždy v piatok po 16:00 hod.
  4. Zaslaním SMS získavaš zľavu na nákup tovaru na stránke bauermedia.sk, ktorú si môžeš uplatniť prostredníctvom kódu z odpovednej SMS

* Maximálna cena spätnej SMS správy je 1,50 € vrátane DPH. SMS službu technicky zabezpečuje spoločnosť A SMS, s.r.o., Šulekova 70, 811 03 Bratislava, IČO: 35830387.

Účelom súťaže Parádna výplata (vianočný špeciál Parádne Vianoce) je v rámci reklamnej a propagačnej kampane zvýšiť u širokej verejnosti počúvanosť rozhlasovej programovej služby rádia Melody a rádia Europa 2.

Kontakt: paradnavyplata@bauermedia.sk

Štatút súťaže nájdeš na www.paradnevianoce.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.