Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Daj si pozor na jazyk a vyhraj pobyt na Slovensku!

Nie je nám jedno, či ste vstali pravou alebo ľavou nohou. Chceme vám totiž spríjemniť každé ráno!

Prihláste sa do našej súťaže „Daj si pozor na jazyk“ cez formulár nižšie a začnite deň s výhrou, ktorá poteší. Dôležité je 30 sekúnd nepovedať slová ÁNO a NIE. Súťažíme každý pracovný deň po 9-tej.

Od 20. do 24. septembra môžete každý deň vyhrať pobyt na Slovensku Hoteli Bystrá*** (ubytovanie v komfortne zariadenej izbe, polpenzia, neobmedzený vstup do wellness centra (vodný a saunový svet), župany, Wi-Fi pripojenie a parkovanie pred hotelom). Hotel Bystrá sa zameriava na ponuku wellness a relaxačných služieb pre rodiny s deťmi, páry, jednotlivcov, ako aj skupinové a firemné pobyty počas celého roka. Viac na hotelbystra.sk.

V utorok 21. septembra súťažíme o pobyt pre 2 osoby na 2 noci v Izbe Štandard s polpenziou a vstupom do Wellness & Spa v Hoteli Srdiečko***. Hotel Srdiečko sa nachádza na južnej strane Chopku. Vyhľadávajú ho najmä milovníci prírody a športu. Tesne pred ním je stanica lanovky, ktorá vás vyvezie na Kamennú chatu, odkiaľ môžete vyraziť na pešiu turistiku v Nízkych Tatrách alebo si v zime užiť zasnežené svahy lyžiarskeho strediska Jasná. Viac na tmrhotels.com/hotel-srdiecko/sk/.

V stredu 22. septembra súťažíme o pobyt v Apartmánoch Ski Telgárt pre 2 osoby na 2 noci s polpenziou v neďalekej Kolibe pod Kráľovou hoľou. Apartmány SKI Telgárt sa nachádzajú v blízkosti horehronskej obce Telgárt. Dva apartmánové domy postavené vo vidieckom štýle sú umiestnené v atraktívnej lokalite na vyvýšenom mieste s výhľadom na Kráľovu hoľu a hrebeň Nízkych Tatier. Viac na skitelgart.sk/apartmany.

Vo štvrtok 23. septembra súťažíme o pobyt v Horehronskej kúrii pre 2 osoby na 2 noci s polpenziou v malej útulnej reštaurácii so 16 ročnou históriou. Pokiaľ hľadáte skvelé jedlo a ubytovanie, rodinný podnik Horehronská kúria vám splní oboje. Horehronská kúria sa nachádza v krásnej dedinke Telgárt pod Kráľovou hoľou. V ponuke sú pobyty pre rodiny s deťmi, zaľúbené páry, ako aj pre skupiny priateľov, ktorí si môžu vychutnať aktívny odpočinok. V reštaurácii si môžu návštevníci pochutnať na typických slovenských špecialitách, ale aj chrumkavej pizzi. Viac na horehronskakuria.sk.

V piatok 24. septembra súťažíme o pobyt pre 2 osoby na 2 noci s polpenziou v štýlovej Panorama Restaurant a vstupom do jedného z najkrajších wellness na Slovensku vo Wellness & kongres hoteli Partizán**** na Táľoch, ktorý sa nachádza v horskom prostredí na juhu Chopku. Moderné izby a apartmány zariadené s citom pre detail, panoramatické výhľady a kvalitná gastronómia vám poskytnú dokonalý zážitok z wellness pobytu v duchu „Hotel v lese, les v hoteli“. Hotel je známy širokou ponukou športovo-zábavných aktivít v každom počasí a ročnom období. V rozľahlom Nature wellness center na ploche 2260 m² relaxačného prostredia si užijete dokonalý oddych. Viac na partizan.sk.

Vyplňte formulár a zapojte sa do súťaže:

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.