Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Daj si pozor na jazyk a vyhraj filmový balíček k rozprávke Červená črievička a 7 statočných

Nie je nám jedno, či ste vstali pravou alebo ľavou nohou. Chceme vám totiž spríjemniť každé ráno!

Prihláste sa do našej súťaže „Daj si pozor na jazyk“ cez formulár nižšie a začnite deň s výhrou, ktorá poteší. Dôležité je 30 sekúnd nepovedať slová ÁNO a NIE. Súťažíme každý pracovný deň po 9-tej.

Od 5. do 9. júla hráme v súťaži „Daj si pozor na jazyk“ o filmový balíček, ktorý obsahuje DVD, reklamné predmety a 2 lístky do kina na animovanú rozprávku Červená črievička a 7 statočných.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Bacuľka Snehulienka nájde pár kúzelných červených črievičiek, ktoré ju premenia na chudučkú krásavicu. Má to ale jeden háčik! Črievičky patria zlej čarodejnici. Akoby nestačilo, že má Snehulienka plné ruky práce s ježibabou, do cesty sa jej musí ešte pripliesť sedem neodbytných trpaslíkov, ktorí od nej chcú pusu. Pokiaľ totiž títo zelení krpci dostanú bozk od krásnej ženy, bude zrušená ich kliatba a z nich sa znovu stanú udatní princovia. Ale čo je vlastne krása? Pochopí Snehulienka a jej sedem statočných spoločníkov, čo krása skutočne znamená? Červená črievička a 7 statočných so slovenským dabingom od tvorcov Ľadového kráľovstva a Na vlásku nájdete v kinách od 8. júla.

Vyplňte formulár a zapojte sa do súťaže:

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.