Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

3 ZNAKY toho, že sa správate až príliš milo a zabúdate na seba!

Nie je nič zlé na tom, ak sa k iným ľuďom správate milo a priateľsky. No ak to začnete preháňať, môžete uškodiť nielen sebe. Spoznajte varovné signály a začnite myslieť aj na seba.

1. Neustále vravíte „Prepáč“

Zvyknete sa neustále za všetko ospravedlňovať a slovko prepáč vravíte aj vtedy, keď ho vôbec netreba? Aj keď je vaším cieľom byť príjemný a zdvorilý, ospravedlňovať sa 24/7 je úplne zbytočné. Ak to budete robiť príliš často, začne to byť dokonca otravné a toto slovo vlastne úplne stratí význam.

2. Chcete, aby vás mal každý rád

Snažíte sa pomáhať všetkým naokolo, nikdy nepoviete nie a potláčate všetky svoje túžby, pretože nechcete stratiť vašich priateľov? Skutoční priatelia vás budú mať radi, aj keď im občas poviete NIE. Budú vás mať radi, aj keď budete myslieť na seba. Nechcite, aby vás mal každý rád. Zaslúžite si skutočných priateľov.

3. Robíte veci, ktoré neznášate

Dôvodom môže byť váš strach vyjadriť svoj názor. Bojíte sa, aby vás vaši priatelia neprestali mať radi, a tak radšej robíte veci, ktoré sú vám nepríjemné? Skončite s tým! Venujte sa veciam, pri ktorých sa cítite dobre a uvidíte, že okolo vás budú stále priatelia s podobnými záujmami.

Zdroj: bustle.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.