Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Potrebuje váš partner priestor? 3 TIPY, ako to zmeniť!

Nedostatok priestoru vo vzťahu môže byť veľkým problémom. Najmä vtedy, keď neviete, ako vlastne dopriať partnerovi priestor, ktorý mu tak veľmi chýba.

Azda každý z nás sa občas dostal do fázy, kedy vo vzťahu jednoducho potreboval viac priestoru pre seba. Neznamená to, že partnera nemáte radi, alebo že vzťah treba ukončiť. Je to celkom prirodzený stav, ktorý nastane po istom období. Najčastejšie po prvotnom zamilovaní, alebo neskôr – po prekonaní prvých väčších kríz.

Dôležité je o všetkom komunikovať. Nevyslovené veci môžu narásť do obrovských rozmerov a postupne zničiť každý vzťah.

Ak potrebujete priestor vy, zrejme viete, čo robiť. Možno zájdete na výlet bez partnera, môžno odídete na dovolenku, alebo si nájdete nové hobby. Čo však robiť, ak vám povie partner, že potrebuje priestor?

  1. Vytvorte si zóny „NERUŠIŤ“: Toto je veľmi praktická a jednoduchá rada. Jednoducho si dohodnite, ktoré miesta v byte budú určené iba pre jedného z vás. Na týchto miestach budete mať vždy k dispozícii priestor a pokoj na všetko, čo chcete robiť osamote.
  2. Vyhnite sa neustálemu telefonovaniu či písaniu: Máte vo zvyku neustále kontaktovať partnera? Povedzte si, že počas dňa mu jednoducho dáte pokoj. Nepíšte mu každú hodinu správy o tom, ako sa má a čo robí. Oddýchne si on aj vy.
  3. Vyrazte si niekam bez neho: Spoločné dovolenky sú skvelé, no občas si potrebujete oddýchnuť aj osamote. Kedy naposledy ste boli na dovolenke s rodinou alebo s priateľmi? Vyraziť na niekoľkodňový výlet však môžete aj celkom sama. Uvidíte, ako to vášmu vzťahu prospeje.

Zdroj: bustle.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.