Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

HOROSKOP: Ktoré znamenia nad všetkým príliš premýšľajú?

Stáva sa vám, že príliš dlho rozmýšľate nad tým, čo napísať do sms-ky, ako formulovať prosbu alebo dumáte nad možnou budúcnosťou? Prílišne premýšľanie môže mať korene vo vašom znamení.

Aj keď je dôkladné zvažovanie našich rozhodnutí dobrá vec, rozoberanie každej situácie na kúsky či posadnutosť otázkou „čo keby“ nám môže značne komplikovať život.

​1. Blíženci

Pre Blíženca je ľahké stratiť sa v záplave informácií. Ak ste Blíženci, pamätajte, že je v poriadku posunúť sa ďalej, aj keď ste neobrátili každý list a nepreskúmali všetky dimenzie situácie. Na to, aby ste sa posunuli vpred, nie je potrebné byť na všetko odborníkom alebo mať na všetko názor.

2. Panna

Panny sú najorganizovanejším znamením zverokruhu a ich dôkladná pozornosť venovaná detailom je súčasťou toho, čo ich robí náchylnými na nadmerné premýšľanie. Panny majú tendenciu byť perfekcionistami, takže ak sa vám zdá, že ste posadnutí drobnosťami alebo sa obávate následkov malej chyby, pokúste sa viac počúvať svoju intuíciu.

3. Váhy

Váhy prirodzene hľadajú harmóniu a spravodlivosť, takže keď sa rozhodujú, často sa stávajú obeťami nekonečného cyklu zvažovania výhod a nevýhod. Prílišné rozmýšľanie sa môže stať prekážkou. Váhy by mali kontrolovať svoju prirodzenú nerozhodnosť s vedomím, že ak urobia chybu, stále ju môžu napraviť.

4. Vodnár

Vodnári majú tendenciu venovať veľkú pozornosť tomu, čo ešte len príde, takže je dôležité, aby sa nedostali do pasce posadnutosti nad tým, čo by sa mohlo stať. Ak ste nadmieru premýšľajúci Vodnár, začnite venovať svoju pozornosť prítomnosti. Všímajte si, čo sa okolo vás deje a venujte sa tomu, čo je práve teraz. Nie zajtra či o rok.

Zdroj: Bustle.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.