Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

3 SIGNÁLY, že váš vzťah nie je v poriadku!

Zdravý a harmonický vzťah by vám nemal spôsobovať stres ani úzkosti. Rozpoznajte varovné signály včas a zachránite nielen vzťah, ale najmä seba.

1. Myslíte na vzťah 24/7

Jedna vec je byť tak zamilovaný, že nemôžete prestať myslieť na váš vzťah a na to, akí ste spolu šťastní. No je iné, ak si neustále hryziete nechty a rozmýšľate nad každým slovom, každou hádkou a problémom.

Nadmerné premýšľanie je zdrojom úzkostí a stresu. Začnite si všímať, na čo najčastejšie myslíte a či to nie je príliš. Ak áno, porozprávajte sa o svojich pocitoch s partnerom.

2. Nedokážete byť bez partnera

Stačí minúta samoty a vy už neviete, čo robiť? Nedokážete byť bez partnera ani jeden deň a všetky aktivity si plánujete iba v dvojici? Aj toto môže byť znakom nezdravého vzťahu. Prílišné pripútanie sa na partnera môže ľahko vyústiť v závislosť, ktorá zničí vás aj celý vzťah.

3. Vždy čakáte to najhoršie

Ak vás neustále trápia myšlienky na to, čo zlé sa môže stať, váš vzťah zrejme nebude v poriadku. Zdravý vzťah by vás nemal stresovať a držať v neustálom napätí, ale mal by vám poskytovať istotu a nádej. Skúste sa zamyslieť, prečo máte stále strach – je to kvôli vášmu ex, alebo nemáte dôveru vo vášho partnera? Porozprávajte sa s ním.

Zdroj: Bustle.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.