Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Bolestivá menštruácia? TOTO vám pomôže!

Menštruácia nás dokáže niekedy pekne potrápiť. Bolesti v podbrušku, kŕče či bolesti krížov – aj vám to znie povedome? Máme pre vás skvelé tipy, ako sa zbaviť nepríjemnej bolesti, ktorá vás núti ležať v posteli.

  • magnézium

Horčík vám pomôže zbaviť sa bolestivých kŕčov, ktoré sú pri menštruácii časté. Môžete si dať tabletky s obsahom tohto minerálu, ale veľké množstvo sa nachádza aj v banánoch.

  • brusnice

Iste vás neprekvapí, že tieto červené bobuľky dokážu zázraky. Pomáhajú nielen na problémy s močovými cestami a obličkami, ale zbavia vás aj nepríjemných bolestí počas menštruácie.

  • ibištek

Ibištek je skvelý vo forme čaju, ktorý krásne vonia. Obsahuje množstvo vitamínov a minerálov, ktoré vám pomôžu aj počas bolestivej menštruácie. Už jedna šálka ibištekového čaju vám zmierni menštruačné kŕče.

  • jóga

Aj jóga ponúka riešenie na bolesti počas menštruácie. Poloha dieťaťa prospieva k uvoľneniu vášho svalstva a bojuje s menštruačnými kŕčmi.

  • teplo

Priložte si na brucho termofor alebo čokoľvek, čo vás zohreje. Teplo vás dokáže zbaviť aj silnej bolesti. Uvoľnia sa vám svaly a bolesť v podbrušku sa zníži.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.