Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Prečo pri cvičení používať fitness náramok?

O pozitívach, ktoré má pre naše telo cvičenie nemusíme asi nikoho presviedčať. Zaujíma vás však napríklad množstvo spálených kalórií alebo ubehnutá vzdialenosť? Fitness náramok vám tieto informácie kedykoľvek poskytne!

Fitness náramky sú šikovné zariadenia, ktoré obsahujú množstvo rôznych senzorov pre monitorovanie vašej aktivity a stavu počas cvičenia. Sú spárované s vašim smartfónom, takže všetky informácie si môžete prehliadať aj v aplikácii od výrobcu náramku. Pri prvom nastavení je nutné zadať vaše biometrické údaje ako vek, váha a výška. Senzory, ktoré vnímajú vašu teplotu a pohyb potom dokážu vyhodnotiť množstvo spálených kalórií. Mnohé modely dokážu senzormi pohybov vášho zápästia aj monitorovať váš spánok. Náramky dokážu rôznymi spôsobmi monitorovať aj vašu srdcovú frekvenciu.

Vďaka fitness náramkom máte množstvo dôležitých informácií o vašom pohybe neustále pri sebe. Mnohé svoje aktivity vďaka nim ľahko upravíte tak, aby boli efektívnejšie z hľadiska kondičky, spaľovania tuku či naberania svalov.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.