Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

David Beckham a Princ William: Je v poriadku nebyť občas v poriadku!

Slávny futbalista prehovoril o ťažkých chvíľach a duševnom zdraví.

V rámci kampane o duševnom zdraví hovoril Princ William s piatimi futbalovými hviezdami o dôležitosti duševného zdravia. William sa rozprával okrem iných aj s úspešným Davidom Beckhamom o jeho vlastných skúsenostiach s duševným zdravím a o tom, ako prekonal ťažkosti vo svojej kariére. Počas úprimnej konverzácie sa David Beckham otvoril a zdôveril sa Williamovi s niektorými ťažkými chvíľami, vrátane Majstrovstiev sveta 1998. Zároveň sa podelil o to, ako o tejto téme hovorí so svojou rodinou.

„Ja som ten, kto hovorí svojim deťom a tiež ostatným, s ktorými sa rozprávam, že je naozaj dôležité povedať, ak nie ste v poriadku,“ povedal otec štyroch počas rozhovoru. „Všetci vieme, že teraz je v poriadku nebyť občas v poriadku a povedať: Potrebujem pomoc.

Bývalý kapitán, ktorý ukončil kariéru v roku 2013, tiež diskutoval o svojom neslávnom vysielaní na majstrovstvách sveta v roku 1998. Beckham mal iba 23 rokov, keď dostal „šialenú“ reakciu od fanúšikov a médií, ktorá podľa neho negatívne ovplyvnila aj jeho sebadôveru.

Zdroj: Bustle.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.