Známa tatárska omáčka sa hodí k mnohým jedlám. Ak chcete, aby bola vytvorená z najlepších surovín, urobte si ju doma.
Postup je veľmi jednoduchý a rýchly. Na recept budete potrebovať:
- biely jogurt
- 2 uvarené žĺtky
- 1 menšiu mladú cibuľku
- 4 kyslé uhorky
- soľ, cukor a mleté čierne korenie
Uvarené žĺtky zmiešajte s jogurtom, pridajte nadrobno nakrájanú cibuľku a najemno nastrúhané uhorky. Dochuťte soľou, štipkou cukru a mletým čiernym korením.
Takúto omáčku môžete pokojne servírovať s mäsom, šalátom aj prílohou. Hodí sa do studenej aj teplej kuchyne.
Máte po sviatkoch prievan v peňaženke? Nevadí! Zaplatíme vám účty na celý rok! Iba za 1 SMS