Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Spolu POHNIME SRDCOM a pomôžme

Ako sa hovorí, najlepšie je byť bohatý a zdravý… Niektorí z nás ale mali v živote málo šťastia… Viete si predstaviť, že by ste boli chorý, bez podpory rodiny a žili v domove sociálnych služieb?

Lenka zostala v ústave, lebo trpí následkami detskej mozgovej obrny. Túži sa však vyučiť a chodiť do práce. Keby pravidelne rehabilitovala, zlepšila by sa jej samostatná chôdza.

Maxima sa ujali jeho náhradní rodičia, keď mal tri týždne, napriek tomu, že má vrodený syndróm. Pridružili sa však ďalšie zdravotné komplikácie. Maxim má dnes 4 roky a ešte nechodí a nerozpráva. Neurorehabilitácia mu dáva nádej, že začne chodiť.

Je to ťažký osud a preto sa už druhý rok v Nadácii ADELI v spolupráci s ADELI Medical Centre rozhodli, že pomôžu práve tým najslabším z nás, na ktorých sa kvôli ich neurologickému ochoreniu a zlej finančnej situácii často zabúda.

Pritom dať takémuto človeku šancu na zdravší a menej bolestivý život nemusí byť zložité. V ADELI Medical Centre im vedia poskytnúť intenzívnu neurorehabilitáciu, ktorá prináša zlepšenia aj tam, kde iné terapie nemajú efekt. Preto práve teraz všetkých ľudí s dobrým srdcom vyzývame, nech pohnú srdcom.

Prispejte chorým a zabudnutým ľubovoľnou čiastkou na neurorehabilitáciu, akú si zaslúži každý z nás, na www.pohnisrdcom.sk. Alebo pošlite darcovskú sms v hodnote 2 eurá v tvare DMS ADELI na 877 od 1. októbra do 31. decembra.

Vďaka vám budú môcť pacienti s vážnym neurologickým ochorením z domovov sociálnych služieb a náhradnej rodinnej starostlivosti už túto jeseň rehabilitovať v ADELI.

Ďakujeme vám!

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.