Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Vedeli ste, že aj vlasy sú jazykom lásky? TOTO o vás prezradia

Motýle v bruchu nie sú jediným znakom toho, že vás niekto priťahuje.

Expertka na neverbálnu komunikáciu vysvetlila, že hra s vlasmi je považovaná za tajnú reč tela, ktorá umožňuje ľuďom nahliadnuť hlboko do nevedomia druhých.

Chcete vedieť, čo znamená, ak si nejaká osoba vlasy nedbalo natáča na prst alebo si ich prehadzuje zo strany na stranu? Čítajte ďalej.

Točenie vlasov

Ak si osoba oproti vám natáča vlasy okolo prstov, môže to byť znamením flirtovania ale aj nudy. Ak si vlasy obtáča okolo prstu a na tvári má úsmev, znamená to, že druhá osoba ju priťahuje. Ak sa však mračí alebo pozerá do diaľky, môže to znamenať nudu, ale aj hlboké premýšľanie nad niečím vážnym.

Prehadzovanie vlasov a prudké pohyby

Prudké pohyby s vlasmi či prehadzovanie zo strany na stranu je väčšinou dobrým znamením. Osoba sa vás snaží zaujať a prudké pohyby využíva k tomu, aby prilákala vašu pozornosť.

Odborníčka dodáva, že ak si druhá osoba odhadzuje vlasy z tváre, chce odstrániť akékoľvek prekážky, ktoré by mohli brániť vzájomným pohľadom.

Hladenie vlasov

Ak si osoba neustále prechádza rukami po stranách hlavy a hladí si vlasy, znamená to, že chce pred vami vyzerať čo najlepšie.

Pozor však na gesto, ktoré je podobné, no má celkom opačný význam. Ak si totiž druhá osoba hladí temeno, s veľkou pravdepodobnosťou sa nudí, je frustrovaná a vy ju vôbec nezaujímate.

Zdroj: glamourmagazine.co.uk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.