Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Dara Rolins prehovorila o bývalej láske: Aj nevydarené vzťahy nás formujú

Speváčka, ktorá je už dlhšiu dobu šťastne zadaná, prehovorila o svojich predchádzajúcich vzťahoch.

Hoci svoju lásku pol roka tajili, dnes si Jan Nedvěd a Dara Rolins užívajú spoločné chvíle aj verejne. Keďže sú obaja fanúšikmi športu, nový rok trávia v talianskych horách, odkiaľ fanúšikom posielajú zamilované fotky.

Obľúbená speváčka sa s príchodom nového roka zamyslela nad láskou, ktorú vo svojom živote už viackrát stratila a znova našla.

Všetko má svoj čas a význam. Aj to, že sa niečo stane a po čase skončí, nemusí byť tragédia, ale vývoj. Proste život. Človek nemusí „plakať“, ako si niektorí dosť nelogicky a automaticky pri rozchode dvoch ľudí myslia. Môže ísť o vyslobodenie, preklopenie do stavu, po ktorom človek už nejakú dobu túžil. Byť tzv. na očiach, byť známy, veľmi často vzťahy a lásku komplikuje, neprirodzene ovplyvňuje jej vývoj. Nie roky, ale intenzita, hĺbka citu meria pravý význam vzťahu,“ napísala na svojom Instagrame Dara a pokračovala:

Niekedy za pol roka prežijete viac, než za 6. Pravdou je, že absencia toho pocitu a možnosti rozhodovať sa vo vzťahu slobodne, bez asistencie publika je v našom prípade pekne na prd, to priznávam úprimne a na rovinu. Každý jeden vzťah ma formoval. A preto mám rešpekt pre každého človeka, ktorý ma kedy urobil šťastnou. A rovnako tak pre minulosť každého môjho partnera,“ prezradila.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: instagram

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.