Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Priznal OTVORENÝ VZŤAH: Will Smith otvorene prehovoril o svojom manželstve

Ich manželstvo patrí medzi najdlhšie a najstabilnejšie v Hollywoode. Čo sa však ukrýva za zatvorenými dverami?

Verejnosť považovala vzťah Willa Smitha a Jady Pinkett Smith za rozprávkový a harmonický. Pár, ktorý sa zosobášil v roku 1997, spolu vychováva dve deti a na verejnosti vždy vystupuje v dokonalom súlade. Pred niekoľkými dňami však Will prehovoril o manželstve a povedal niečo, čo šokovalo celý svet.

V prekvapivo úprimnej spovedi Will prezradil, že on aj Jada sa po vzájomnej dohode rozhodli pre otvorený vzťah. To znamená, že namiesto monogamie udržujú aj mimomanželský pomer s inými osobami. Napriek tomu, že Will svoje vzťahové zážitky mimo manželstva bližšie nerozviedol, priznal, že zo začiatku nebol s takýmto typom vzťahu úplne vyrovnaný. Vyrastal v kresťansky založenej rodine a od malička sa mu dostávala prísna kresťanská výchova, ktorá nič podobné neschvaľuje.

S tým mu neskôr pomohol vzťahový poradca. Vďaka rozhovorom s týmto odborníkom si Will uvedomil, že túžba po iných ženách z neho nerobí horšieho človeka. „Jada vyrastala v oveľa voľnejšom prostredí, takže pre ňu nebol nekonvenčný vzťah ničím novým,“ povedal Smith a dodal, že Jada nikdy nezastávala konvenčné manželstvo.

Dlho sme viedli rozhovory o tom, ako by mal vyzerať dokonalý vzťah. Po rokoch hľadania sme si uvedomili, že dôležité je dať si vzájomnú lásku, pochopenie a dôveru. Vzťah nesmie byť väzením, ale zdrojom bezpodmienečnej podpory a voľnosti,“ uzatvára Will.

Zdroj: buzzfeednews.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.