Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Nový dokument Britney vs. Spears prináša DESIVÉ zistenia: 5 vecí, ktoré ste o kauze Britney NETUŠILI!

Nový dokument z dielne Netflixu odkrýva doteraz neznáme fakty zo života Britney Spears, ktorá bojuje o vlastnú slobodu.

1. Britney od začiatku bojovala proti otcovi

Už počas prvého súdneho pojednávania v roku 2009 sa Britney jasne ohradila voči návrhu svojho otca. Tvrdila, že nemá problém s opatrovníkom, no neželá si, aby to bol jej otec. Požadovala opatrovníctvo niekoho, kto bude nezávislý a komu môže veriť. Nestalo sa tak. Sudca vyhlásil, že Britney nie je spôsobilá zvoliť si opatrovníka a dokonca požiadal o zmenu jej právneho zástupcu.

2. Našli sa dôkazy, že jej otec sa jej niekoľkokrát vyhrážal

Britney viackrát povedala, že jej otec používal nátlak a vyhrážky, aby ju prinútil robiť to, čo chcel. Na zastrašovanie používal predovšetkým jej vlastné deti a vyhrážal sa, že o ne príde. To potvrdzujú aj telefónne a listinné záznamy, ktoré zanechala Britney právnikom či novinárom, ktorých prosila o pomoc.

3. Britney sa tajne stretla s novinárkou, ktorá sa jej snažila pomôcť

V roku 2009, teda v čase, keď jej súd zamietol vybraného právneho zástupcu, sa Britney v hotelovej kúpeľni tajne stretla s novinárkou. Tá sa jej snažila pomôcť s hľadaním nového právneho zástupcu, ktorému by speváčka mohla veriť. Súd však vyhlásil, že Britney nie je schopná vybrať si právnika a jej žiadosť o zmenu advokáta zamietol. Opäť.

4. Speváčka požadovala, aby bol jej otec testovaný na závislosti

O tom, že otec Britney je závislý na alkohole, vedeli azda všetci. Už počas detstva mala Britney s otcom problémy. Ten svojou závislosťou ohrozoval a ničil celú rodinu. V roku 2011 sa Britney začala sťažovať na to, že jej otec príliš pije. Britney bola presvedčená, že jej otec by mal za svoje jednanie niesť rovnaké následky ako ona.

5. Lekári jej zakázali zúčastniť sa šou X Factor

Keď bola Britney oslovená s ponukou zasadnúť do poroty svetovej speváckej súťaže, sprvu sa zdalo, že jej to nebude povolené. Jej lekári totiž nesúhlasili s tým, aby bola speváčka vystavená takému tlaku a stresu. Jej manažér sa však ohradil so slovami, že ak by do poroty nenastúpila, verejnosť by bola sklamaná a Britney by bola pod väčším tlakom. Lekári jej nakoniec účasť povolili pod podmienkou, že bude brať vyššie dávky liekov.

Zdroj: bustle.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.