Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Do kín prichádza pokračovanie úspešnej série AFTER: Na svoje si prídu všetci romantici aj milovníci vášne!

Tvorcovia série si pre divákov pripravili niekoľko príjemných aj vzrušujúcich prekvapení.

Sága After vyvolala vo svete doslova hystériu. Strhujúci príbeh lásky medzi nevinnou Tessou a tajomným rebelom Hardinom si získal milióny čitateľov na celom svete a bolo len otázkou času, kedy príde na svet jeho filmová verzia. Došlo k tomu v roku 2019 a prvý sfilmovaný diel After: Bozk sa stal najnavštevovanejším filmom v 17 krajinách, pričom celosvetovo zarobil viac ako 70 miliónov dolárov. Podobný úspech zaznamenalo aj pokračovanie s názvom After: Sľub. Teraz prichádza na rad očakávaná tretia časť After: Tajomstvo.

„Prvý diel sa stal najnavštevovanejším filmom hneď v 17 krajinách a zarobil viac než 70 miliónov dolárov.“

V hlavných úlohách nového filmu sa podobne ako v dvoch predchádzajúcich dieloch predstavia charizmatický britský herec a model Hero Fiennes Tiffin zo známej herecko-režisérskej rodiny a šarmantná Austrálčanka Josephine Langford. Novinkou je obsadenie držiteľky Oscara a Zlatého glóbusu Miry Sorvinovej, ktorá si v snímke After: Tajomstvo zahrá Tessinu mamu Carol, a mladého amerického herca Cartera Jenkinsa, známeho napríklad z romantickej komédie Valentín či rodinného filmu Príšerky v podkroví. Ten stvárni postavu Roberta, ktorý zamieša karty vo vzťahu medzi Tessou a Hardinom.

Film After: Tajomstvo podrobí vzťah Tessy a Hardina doteraz najväčšej skúške. Skúške, ktorá sa volá život. Po univerzite má Tessa možnosť získať prácu svojich snov, čo by však znamenalo sťahovanie cez polku Ameriky, zatiaľ čo Hardin tajne dúfal, že by mohli spolu zakotviť v Londýne. Vo chvíľach, keď sa pevne držia v objatí, sa zdá, že sú nerozluční, že im pri nohách leží celý svet. Potom však príde na rad Hardinova žiarlivosť, divoký temperament a jeho „talent“ opakovane Tesse ubližovať.

„Pár si prejde niekoľkými ťažkými skúškami. Zvládne ich?“

Ich beztak zložitú situáciu ešte viac skomplikuje nečakaný návrat Tessinho otca a šokujúce odhalenia o Hardinovej rodine. Napokon už nebude kam cúvnuť, Tessa a Hardin si budú musieť vybrať, či ich láska stojí za to, aby o ňu napriek všetkým protivenstvám bojovali, alebo nastal čas ísť vlastnou cestou. Nech sa však rozhodnú akokoľvek, jedno je isté. Život už nebude nikdy ako predtým…

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.