Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

3 VECI, ktoré vám nikto iný nepovie: Takto si zlepšíte svoj SEXUÁLNY ŽIVOT!

Ešte pred tým, ako sa pustíte do čítania tohto článku, pošlite ho všetkým svojim priateľkám – tieto informácie iste ocenia aj ony!

1. S partnerom si stanovte deň a čas

Hoci sa vám tento bod môže zdať celkom nevzrušujúci, opak je pravdou. Dnešná rýchla doba je typická tým, že každý z nás má plný kalendár povinností a do postele sa prídeme maximálne vyspať. Ako potom dosiahnuť príjemný a naplňujúci sex?

Dohodnite si s partnerom deň a čas, kedy sa budete naplno venovať iba tejto spoločnej aktivite. Môžete sa vybrať na jednu noc do hotela alebo si vyraziť na príjemnú večeru. Vy si môžete kúpiť novú spodnú bielizeň, ktorou partnera iste prekvapíte. Uvedomte si, že nič nie je viac sexi než spoločne strávený čas.

Vyskúšajte sex na novom mieste – v hoteli, v aute alebo v horskej chate.

2. Nedržte sa starých zvykov

Chcete okoreniť svoj sexuálny život, no experimenty vám príliš nevoňajú? CHYBA! Vyskúšajte nové sexuálne polohy, hračky alebo si kúpte olej, ktorý môžete využiť celkom podľa vašej chuti. Zo zahraničného výskumu dokonca vyplýva, že ľudia, ktorí sa neboja nových vecí, dokážu dosiahnuť oveľa intenzívnejšie sexuálne potešenie.

Možno túžite po nejakej sexuálnej polohe, alebo novom mieste, no hanbíte sa o tom s partnerom hovoriť. Niektorí odborníci odporúčajú napísať si tieto sexuálne fantázie na papier a ten dať partnerovi. Možno vás nabudúce príjemne prekvapí…

3. Dotýkajte sa svojho tela

Ak si chcete užiť vzájomné dotyky, najprv spoznajte svoje vlastné telo. Dotýkajte sa ho a zisťujte, na akých miestach sú vám dotyky príjemné a vzrušujú vás. Spoznajte každučký kúsok svojho tela a naučte sa, čo vás vzrušuje. Akonáhle budete mať svoje telo preskúmané, vyskúšajte to isté aj s partnerom.

Uvidíte, že takéto dotyky a jemné pohyby môžu byť príjemnejšie než samotný sex.

Zdroj: health.harvard.edu

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.