Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Muži a PARTNERSKÝ ŽIVOT – Čo skutočne očakávajú?

Každý človek prináša na rovnaký problém trochu odlišnejší názor. Partnerský vzťah síce nie je problémom, no názor na neho sa medzi ľuďmi značne líši. Viete, čo očakávajú muži od svojich partnerských vzťahov?

Domov a pokoj

Každý muž túži po návrate do prostredia, v ktorom po vyčerpávajúcom dni nájde pokoj a uvoľnenie. Pre niekoho je to prostredie s deťmi, pre iného zase samota s partnerkou. Dôležité je, aby sa v tomto prostredí cítili bezpečne a mohli dať najavo svoje skutočné city.

Pochvala a obdiv

Nie je dôležité vychvaľovať ich snahu do nebies. Niekedy stačí len spomenúť, že ste si všimli, ako niečo spravili. Dajte im najavo, že si ceníte napríklad ich plné nasadenie alebo ich snahu pochopiť vás.

Dôvera

Žiaden partnerský vzťah sa nezaobíde bez otvorenosti a dôvery. Akonáhle sa vám muž zverí so svojimi skutočnými citmi, prekoná tým veľkú bariéru. Stane sa tak však len v prípade, že vám plne dôveruje a vy zase dôverujete jemu.

Partnerský sex a romantika

Pravidelný a hlavne príjemný partnerský sex je základom každého partnerského vzťahu. Ak vo vzťahu chýba, je to zlá správa pre oboch zaľúbených. Mnohé záležitosti sa riešia omnoho ťažšie, partnerom chýba súdržnosť a postupom času sa vzťah celý zosype.

A čo je pre vás vo vzťahu to najdôležitejšie?

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.