Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

VIDEOKLIP: Robo Opatovský predstavuje skladbu s názvom Muž a žena. Pôvodne nemala vzniknúť!

Započúvajte sa do podmanivých tónov novej skladby, ktorá vznikla celkom neplánovane.

Spevák Robo Opatovský predstavil novinku Muž a žena. Pieseň je hudobným vyjadrením lásky v optimistickej, tanečnej a pohodovej skladbe:
„Táto pesnička nemala vlastne vôbec vzniknúť. Po skladbe Je nad slnko jasné som sa už zameriaval na prípravu vianočného albumu a projekt Spev spája nás,“ povedal spevák a dodal: „Ale, keď Pánu Bohu poviete svoj plán, usmeje sa a bude to úplne inak.“

https://www.youtube.com/watch?v=w_4Yg3YFAYM

Po viacerých pomalších skladbách prichádza Robo Opatovský s rýchlejšou skladbou, ktorá si doteraz svojou rytmikou, melodickosťou a pozitivitou získala svojich priaznivcov na koncertoch.

Randy Gnepa urobil skvelý aranžmán skladbe o mužovi a žene. Je to večná téma. Význam toho celého pre mňa je v tom, že vždy je dobré, keď sa máme o koho oprieť. Vždy je dobré, keď spolu zdieľame ťažšie aj príjemné obdobie. Hoci dnešná doba nepraje úplne tým najromantickejším a tým najkrajším vzťahom. Ale existujú výnimky a som veľmi šťastný, že ja ho môžem prežívať,“ doplnil spevák.

Robo Opatovský žije spolu s manželkou Katkou a dcérou Hankou. Život prináša aj ťažké a nepríjemné chvíle. Tá možnosť oprieť sa o niekoho iného, spoločne sa tešiť z maličkostí, to všetko vychádza z práce na tomto vzťahu. Aby to fungovalo, potrebujeme mať trpezlivosť, pokoru, vzájomnú úctu, rešpekt a umožniť partnerovi, aby mohol rásť,“ hovorí spevák.

Zdroj: TASR, instagram

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.