Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

HOROSKOP: Tieto 3 znamenia sú magnetom na peniaze!

Niekto dostal od hviezd do vienka šťastie v láske, iný zase predpoklad stať sa bohatým. Ako ste na tom vy?

1. Býk

Ľudia v znamení Býka milujú luxus a život v bohatstve. Preto urobia všetko pre to, aby im v živote nič nechýbalo a vždy mali dostatok všetkého, čo potrebujú. Ich silnou stránkou je schopnosť nájsť rovnováhu medzi tvrdou prácou a užívaním si zarobených peňazí. Nemajú sklony k bezstarostnému životu, ani k nadmernému utrácaniu.

2. Panna

Toto znamenie patrí medzi najpracovitejšie znamenia zverokruhu, takže nie je prekvapením, že ľudia narodení v znamení Panny majú vysoké predpoklady byť bohatí. Títo ľudia sú perfekcionisti a neustále sa zlepšujú – či už ide o tvrdú prácu, alebo úspory na účte. Ich cieľom je byť neustále lepšími a výkonnejšími, čo môže byť aj problém. Najmä vtedy, ak peniaze povýšia nad vzťahy či vlastné zdravie.

3. Váhy

Niekoho to môže prekvapiť, no Váhy skutočne patria k najbohatším ľuďom sveta. Podľa zahraničných výskumov sa väčšina milionárov narodila práve v znamení Váh. Keď sa na toto znamenie pozrieme bližšie, pochopíme, prečo to tak je. Vládnucou planétou Váh je totiž Venuša – bohyňa luxusu a peňazí.

Zdroj: bustle.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.